Hos Nea.

Nu sitter jag hos Nea, har just tvättat bort mitt smink. :) Och hon är i duschen! ähh jag orkar inte blogga, vet inte hur jag ska orka med kvällen, om jag inte ens orkar tänka ut vad jag ska skriva! Min fökylning har alltså komit tillbaka, och nu värre än någonsin. Men jag ska skaffa medicin, för jag tror att jag vet vad felet är! Allergi, mot snömögel! nåja, nu ska jag fixa mitt hår lite kanske! :) hejdå!


dagens händelse





mitt hår är typ borta!!

Onsdag

Igår hann jag då inte blogga något, det kan ju bero på att jag var på skolan från 8 på morgonen till ca 22 på kvällen! För er som har råkats missa att jag skrivit att jag skulle laga mat med kocklandslaget.

Till en början så kände vi oss rätt utanför, men sen när vi skulle börja laga mat så var det typ det roligaste jag varit med om. Och jag kan utan tvekan säga att jag fick laga mat med dom trevligaste kockarna. En kock från arvidsjaur som heter Morgan, och en annan som jag inte vet vart han kom ifrån men han heter Frasse i alla fall, jätte trevliga! Om jag hade gjort min apu på Morgans restaurang så hade jag lärt mig så mycket, för medans vi lagade mat i ca 3 timmar så lärde jag mig seriöst mer än vad jag gjorde under min 4 veckors apu i köket! Det säger ju endel! Vi fick laga struts och en dessert typ blåbärs mousse med mese ost och daimkulor, den blev jätte god! Vi tog 5 dl daim kulor istället för 1 dl! Sen fick jag lära mig väldigt mycket om de manliga könsorganet! hahaha! och ja typ alla tipps och trick man kan göra i köket!
Sen när vi skulle käka all mat som alla har lagat, seriöst jag har aldrig sett en sån stor buffé! Och god mat var det också!

Kort och gott, en super trevlig kväll med många skratt!

Och idag då! jag är jävligt förkyld!! Var ju de förra veckan också, det är som att jag är förkyld, blir frisk, blir förkyld blir frisk... Jobbigt värre! Vi fick sluta kring halv 11 idag eftersom vi skulle bara duka till den indiska buffén som är ikväll! Och sen ska jag på stan och träffa nea, och sen får ni se vad jag ska göra mer! :)

nu ska jag käka, korv och makaroner, en väldigt bra ´unch som är väldigt avancerad!

Måndag

igår orkade jag inte blogga, för att jag var på jätte dåligt humör!

Egentligen har jag inget att säga, men tänkte bara säga att jag lever! :)


älska!!






 

vecka 18, nästa vecka?

Jag är rädd för att den kommande veckan kommer bestå utav långa inlägg, för jag har nämnligen väldigt mycket spännande saker framför mig denna vecka som kommer här näst. Jag tror inte jag ska berätta nu vad det är för saker, för jag tror att ni kommer måsta läsa om dom nog mycket. Men det kan ju också vara så att jag har så mycket att göra så jag inte hinner, eller orkar sitta vid datorn. Vi får väl hoppas på att jag inte orkar sitta vid datorn! Hur jag ska hinna sova i veckan är också en fråga, jag kommer inte ha tid! :D haha, nä men det kommer bli en super kul vecka!

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite lugn musik, för jag är så trött!! i morgon ska jag sova länge! hejdå!!

utmanad..

Jag blev utmanad av Eggy Peggy  :)
Reglerna är enkla säg 5 saker du ska göra under 2009 
och sedan ska du utmana 5 personer att göra sanna sak,
en lista där de skriver 5 saker de ska göra under 2009.

Jag ska...

-  Fara ut och resa, vet ej vart, hur och när. Men resa ska jag i alla fall!
- Luleåkalaset! Och detta år så är jag och nästan alla mina vänner 18, så nu blir det roligare än någonsin!
- Laga mat med kocklandslaget!!!
- Förhoppningsvis skaffa körkortet på hösten får det bli, för nu före sommaren hinner jag inte!
- Leva loppan, för jag är trots allt 18!! :)

Jag utmanar, Sofie, Nea, Bella, Ida, Betty!

fredag..




Jag längtar till sommaren, och någonting säger mig att denna sommar kommer bli jätte bra, kan ju kanske vara för att jag är 18, och kommer spendera rätt mycket tid här i luleå, ett minus är förståss att jag ännu inte har en egen lägenhet, men whatever. Fast det är ju så att man tror alltid att sommaren som kommer, kommer bli den bästa, så har det inte rikigt varit för mig ännu, jag har nästan varje vår sagt att sommaren som kommer, ska bli den bästa, men så har det ju inte riktigt blivit ännu. Så jag hoppas och hoppas att denna sommar kommer bli helt underbar, både på väder och upplevelser, och jaa. (haha, neea och fif vet !)

Sen nyss när jag var ute och gick med Hero så kom det ett gäng med studenter, och jag menar verkligen ett gäng, ca, 100 pers, och jag överdriver inte, och alla var utklädda och skulle på fest skulle jag anta, för dom mötte upp några som stod och väntade på dom, med drinkar, och en dunk(en dunk med vad.......?) och när jag såg det där, då ville jag också gå på universitet och göra massa såna där roliga saker! vi får väl se vart min framtid leder mig!

Sen så har jag väldigt tråkigt just nu, jonny ska komma och hämta upp mig kring 9 halv 10 ikväll, och vad ska jag göra tills dess? Jag saknar Linnea, hon hade ringt till mig medans jag var ute med hunden, och självklart så hade jag ju glömt mobilen hemma, så vi får hoppas att hon ser att hon har fått ett sms utav pappa som det stod att hon skulle ringa upp mig. :)  NEA kolla på mobilen !!

nä nu ska jag försöka hitta på något roligt att göra!

haha!

tjaa! :)

tänkte bara berätta att jag har just lagat en jätte god korvstroganoff, den är chilikryddad! hejdå!

hur kunde jag glömma?

herregud, hur kunde jag glömma att berätta en jätte viktig och rolig sak?!?!

det är såhär att på min skola så ska jätte många kockar från kocklandslaget komma, och jätte många köksmästare, och kökschefer, och många kockar helt enkelt, och 5 utav HR2orna skulle också få vara med, och det var ju rätt många som hade skrivit upp sig på listan om att vilja vara med, och vet ni vad?!?! utav alla dom som skrev upp sig, så var jag en utav dom 5 som blev utvald!! åhh jag längtar så mycket, tänk att få tillbringa en hel kväll med mästerkockar, kockar från kocklandslaget liksom!! typ hur coolt som helst!! Helt klart ett sätt att få in en fot i kockyrket, och får lättare jobb om man gör bra ifrån sig! ååh jag är helt exited över att jag blev vald, Hans ( våran kökslärare ) kanske tror att jag kan bli något!!   wiii!

och sen har jag och eggy typ kommit på världens bästa projektarbete till 3an, hoppas hoppas bara att det går att fixa!! :)

mycket händelserik torsdag!

idag har det hänt väldigt många och intressanta saker.! Vi började dagen med att göra något så äckligt som ett DNA halsband, så nu har jag mitt egna DNA i ett typ glashjärta som jag kan ha runt halsen, måste bara säga att det var typ jätte äckligt! DNA är då som en vit liten grej, man kan inte direkt säga att det är en spec form, eftersom allas var typ olika, det kanske är det som är meningen, allas är olika! och man skulle hälla vatten i ett provrör, och sen bita sig i kinderna i 30 minuter, och sen ta vattnet i munnen, och sen spotta ut det i provröret igen, och sen tillsätta massa saker. Och det var just det att man skulle dricka från provröret och sen spotta tillbaka det, som var värst tyckte jag. Provrören var inte nya såg man, och då undrar man ju direkt vad som har varit i dom förut, om det var någon annan som har gjort ett DNA halsband, nog för att vi slängde våra provrör efter vi gjort det, så vi får hoppas på att skolan inte är så snåla så dom hade låtit provrören användas till DNA halsband flera ggr. Men det var ändå roligt att göra ett halsband, för, typ hallå? hur ofta får man chansen att kolla in sitt egna DNA liksom?

Sen så hade vi näringslära, och vi hade Marita istället för Anki, och jag kan säga, lektionen gick sååå mycket fortare med Marita än med Anki, ändå förstår jag inte (eller egentligen gör jag väl det) Marita gick bara igenom massa anteckningar, och vipps så var lektionen slut, och anki hon försöker göra allt för att göra lektionerna roligare, men de är de att dom blir inte de minsta roliga, dom blir bara ett fjasko.

Svenskan behöver vi inte prata om, jag kan säga ett ord, eller namn. MARGARETA! dom flesta förstår vad jag menar!

Sen så på samhällsen pratade vi om droger, jag och Emelie aka Eggy, skulle gå till polisen och förhöra dom, visst låter det roligt  "vi har varit och förhört polisen" det brukar ju vara dom som förhör... Jag måste säga att det var de absolut läskigaste som fanns. Poliser är läskiga, och så har det alltid varit, även fast dom har inte gjort något, vi har inte gjort något, dom ska inte göra något mot oss, vi ska inte göra något olagligt, så är dom läskiga. Vi fick gå till ett rum där bakom, och bara av att gå till det där rummet så såg vi otroligt många poliser. Stora biffiga killar med batong, och pistol i bältet, jag är såå glad över att vi inte behövde förhöra en sån polis, för då hade jag liksom varit så nervös så det finns inte! Vi fick istället träffa Sarapolis som hon fick heta, hon var super trevlig, det är nästan så att jag har fått en annan syn på poliser, hon bjöd på godis, och var helt enkelt super trevlig. Det kändes även som att hon var i våran ålder, jag vet inte varför det kändes så, hon var ju äldre än oss, och säkerligen mycket äldre också eftersom hon var utbildad till polis. Men hon var en sån som jag skulle absolut ha förtroende att berätta vad som helst till! Fast jag bara träffat henne en gång liksom! Jag har även fått en annan syn på droger, och jag förstår inte dom dom tar droger, varför liksom? Om man inte klarar sig utan drogr behöver man söka hjälp! för det är ju hemskt att knarka! Sen det bästa var att vi fick Sarapolis mobilnummer, och hon sa att det är bara att ringa när vi behöver hjälp med något, eller vill ge henne något hett tips om något, det kan vara vad som helst! och det känns jätte bra, att ha direkt nummret till sara! För då om det händer något på stan en kväll eller så, då vet man att sarapolis finns i mobilen!! ;) Hon sa att vi skulle döpa henne till sarapolis, och det låter typ som någon polis i någon sagobok tycker jag. Sen hade hon skrivit ett papper till oss om droger, hur snällt var inte det? Sen så en rolig sak som Eggy sa, något om poppo, typ ja jag kommer inte ihåg, men hon sa ialla fall ordet poppo, och till en början så kollade sara konstigt på henne, också förstod hon, och hon bara " jahaaa, är det så vi kallas, poppo!" :D haha,  Nä kort och gott, SARA var en jätte trevlig polis! Men när man såg hennes kolega(stavning tack) komma in i rummet, också såg man att hon hade en skottsäker väst under tröjan, då börjar man ju fundera på vad som finns i luleå egentligen, nåja nog om detta.

Sen traskade jag och eggy vidare till Sax och maskin, och jag bokade (äntligen) en klipptid, och en färgtid. Så nu äre stora grejer på g här. så less jag är på mitt hår så det finns inte, och jag måste verkligen försöka sluta peta och dra utav mina hårtoppar, för det blir bara värre, och då måste jag klippa utav mer..

oj, detta blev ett långt inlägg. Hoppas ni orkar läsa det!

hittade nått grejs i fiffis blogg. och jag måste bara göra detta!

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga



1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
haha ! här lever vi loppan
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? 
sovgott pinsessan ! <3
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? 
okej :) men jag orkar typ inte vara vaken till två på kvällarna längre, :P men hur gör vi om jag somnar, eller bli jätte trött?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?  
pw?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
grattis emmy! :)
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
skynda dig emmy!  3an sitter här!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?  
Lär dig en sak, lägg inte energi på människor som vill dig ont. Puss! :)
8. Vad vill du höra mest av allt?
Kan du sluta vara så söt? jag blir avundsjuk :( :) fjortis bild av en fjortis
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? 
Jag vill bli kidnappad utav dig! ;)
10. Din romantiska replik? 
Passa dig för mamma idag.... !
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? 
vi är vid stora stenen och vi behöver skjuts till lassa typ nu! ring när du har handlat klart!

frisör...

jag har ett problem, jag vet inte vilken frisör jag ska boka tid till! Någon som bor i luleå som läser min blogg, och kan rekomendera någon bra frisör? vore väldigt tacksam! :)

sol, och polis.

jag hade väldigt rätt med att det var sol i morse!! Och det är ännu sol, och sjukt varmt. Man börjar se mer och mer folk som går barbenta ute, nå så varmt är det ju då inte ännu. Eftersom det var så fint väder idag, så bestämde jag mig för att hem, jag skulle prova en ny väg som skulle leda mig till porsön. Nå, ja jag säger då bara SUCK! det var typ världens omväg! jag gick på bergviken, björkskatan, klintbacken, och sen porsön, istället för att bara gå stan, mjölkudden, porsön. Fast det var ju bara lite extra motion, och det skadar ju inte. Undertiden jag gick så insåg jag att jag måste boka klipptid snarast möjligaste dag jag kan, för såhär kan jag inte se ut i håret. Så långt och risigt, och typ ingen struktur på det.

förresten, jag och eggy har bokat ett möte med polisen i morgon! jippie kajej! hon vi skulle ha möte med verkade skit snäll, hon tyckte att det var jobbigt att vi hette Emmy och Emelie, inte för att jag tror att hon kommer säga våra namn så mycket. Men i morgon halv 4 ska vi dit, och jag är alltid livrädd när jag ska gå in till polisen, rädd för att göra något fel, och få böter. Hoppas jag och Emelie kommer ut från polisstationen utan böter i alla fall! vi får väl se!


sol,?

godmorgon! jag tror det är sol ute! vi får väl se om jag har rätt när jag öppar persinnerna ? :)

sovgott.

jag är så trött så jag skulle somna bara jag blundade, men jag kan inte blunda, för jag fryser så otroligt mycket, gåshud fast jag har flera tjocka lager med kläder, också vill jag ha en egen lägenhet, nu! seriöst jag tror jag får psykbryt snart! fast jag skulle sakna hero enormt mycket, men det skulle nog vara värt det, mormor typ idiot förklarar mig varje dag, hela dagen. Typ som igår när jag skulle pumpa min cykel, jaa, då sa jag ju att pumpen var för liten, ja då hade hon en annan pump, men den funkade inte, för ventilen var förstor så all luft for ut istället, såklart så trodde hon inte på mig, så hon var tvungen att prova själv, och hon höll på i flera minuter, och pumpa och pumpa, och blev bara tröttare och tröttare, hon trodde verkligen inte på mig! tillslut när ALL luft var slut i däcket så gav hon sig, då orkade hon inte försöka något mer, men att hon inte litade på mig de var jobbigt.

och sen när det gäller hero så han är ju inte rumsren ännu, och då sa jag att man kan ha en matta eller så, för han gör sina behov på en matta när han gör de här inne, också att man flyttar den närmare och närmare dörren, och tillslut så går han och sätter sig vid dörren, men hon sa bara, jaa, med en röst som man hörde att hon inte brydde sig.

nää, jag vill ha en egen lägenhet, tänk bara att få äta den mat man vill varje dag, typ sallad varje dag, det skulle ju typ vara min dröm. Här hos mormor äter vi bara några frysta grönsaker någon gång... Nä jag vill ha sallader med färska grönsaker, och mixtra ihop alla dess sorter utav sallder. typ älska!  jag ska hålla utkik efter en 1:a, för en 2:a är nog både för stor, och för dyr för mig!

nu ska jag sova, och försöka få nån värme i kroppen! förresten, vet någon hur min säng har kunnat bli full utav sand? det är inte ens sommar?

tisdag.

Eggy!
Nu ska jag faktiskt stoppa en hårinpackning i mitt hår,
och låta det självtorka, vad tror du om det? Mitt hår behöver absolut det!
Finns nämnligen inte så mycket man kan göra nu såhär
veckan före studiebidraget kommer, kan inte gå och klippa mig osv.
Fast det är egentligen det jag skulle måsta göra!

förresten, så börjar vi en ny kurs i morgon, eller ny vet jag väl inte om den är,
men vi har inte haft den något på skolan i 2an, utan bara ute
på praktiken, plus att vi har en ny lärare. Och kursen heter
Servering B. Läraren verkar verkligen toppen, dock lite för hyper
tror jag. Hon verkade vara jätte stressad idag när hon kom in till
novisen där vi satt och väntade på att lektionen skulle börja,
och sa till oss " vill ni leka med mig idag?" man ba eh?
också sa hon något i stil med att hon inte ville leka med oss idag
utan vi fick gå hem. Men jag tror ändå att hon är en jätte rolig och jätte
bra lärare. med tanke på vad vi hade för serveringslärare förut.
Våran förra lärare bröt nämnligen på finska, ja men man fick ju många
skratt med henne också, pga vi inte hörde vad hon sa.
Men jag ser mycket fram emot morgon dagen.

Tror dessutom
att jag ska träna efter skolan. Det kan behövas.
Annars har dagen varit super bra, eller nja, eller jo kanske.
bara att jag hatar våra NK lektioner, dom är lite uttjatade, har
3 st nk lektioner i veckan, och jag räknade att det är ca 18 lektioner kvar
utan nkn innan vi får sommarlov, och seriöst,
jag håller på att dö varje gång vi ska ha nk lektion.

haha, nu såg det ut som att jag skrev ett brev tycker jag, och att
brevet är till eggy! haha. men det är bara första
stycket som är till dig eggy!


egentligen sommar, men blev det höst helt plötsligt?

Jag trodde att min blogg skulle se sommrigare ut, men jag tycker den bara ser höstigare ut ?!

panodil, plåster,?





det skär knivar i min hals!
inte ens halstabletter hjälper!
hjälper panodil?
eller ska jag stoppa plåster ihalsen?!
hmmm!

sleeeeeeeep.

jag är så trött så mina ögon svider, men jag vill verkligen inte tvätta bort mitt smink, för jag har en bra sminkdag idag!

en macka med ost, eller en macka med ost, gurka, tomat och ev smör ?

det bästa med sovmorgon är att man kan äta frukost i lugn och ro, och riktigt fundera på vad man egentligen vill ha på mackan, annars blir det att man bara tar det första bästa och slänger i sig mackan :)

till nea.

och förresten Linnea, spotify, det är ett musikprogram!

godmorgon.

godmorgon! jag har redan varit vaken 2 timmar och 15 minuter. och nu är klockan 06.45! slå de ni! Varför jag var vaken så tidigt var för att jag skulle hålla min bror sällskap medans han käkade frulle, snäll som man är. Fast jag hade räknat med att jag skulle vakna utav att han höll på att laga frukost, för han skulle köra no sleep, men ja av någon anledning så vaknade jag prick halv 5, och jag hör inte emil, jag antar att han måste ha somnat. och mycket riktigt, han ligger och sover, :) han blir helt förskräckt när jag väcker han, han tror väl att han försovit sig :D haha, tur att han har mig! annars hade han missat planet till stockholm, som ska ta dom vidare till london. nåja, jag har ju inte direkt brottom, börjar 9.50, och det är ingen idé att somna om för då lär jag väl vara jätte trött senare. nu ska jag gå och fixa mitt hår, vi höres, hejdå!

förresten, jag har insett att jag har rätt många stavfel när jag skriver, så ni får väl ursäkta om det är något stavfel, jag orkar inte läsa igenom det jag skrivit en gång till :)

...

nu har även jag skaffat spotify!

söndag.

igår var jag och handlade kläder med min bror, det blev en svin snygg t-shirt, svarta chinos, och underkläder! Undra vad han hade handlat om inte jag var med? typ mjukisbyxor, och en svart jätte varm t-shirt, nä nu var jag dum, men jag tror faktiskt det hade blivit något sånt.

idag tänkte jag fara på en liten cykeltur, men insåg att jag inte kommer orka, om jag knappt orkar andas nu, och sen började det regna, och sen hagla, så jag uteslöt det helt och hållet! jag som var på cykel humör! äh nu ska jag lägga mig i sängen och slå på ett svanitt avnågot program. hejdå!

money,money, money!

många måsten som kostar mycket nu, måste boka tid hos en frisör, hos en massör, nya skor, nya jeans, nya tröjor, alltså mkt pengar som kommer gå åt..

och jaa, jag vet att jag har ett stavfel i min header, men jag fixar det sen. nu ska jag fortsätta se film med min bror, hejdå! :)


allt.

alltså, nu är jag jävla less på att vara sjuk! det blir bara värre och värre, och jag som har lovat min bror att följa med han och köpa nya byxor i morgon, ni vet smakråd! så fort jag bara reser mig upp så snurrar det till i huvudet, och jag har blödigt ( stavning? ) näsblod nu 2 ggr på typ 3 timmar. Min hals är som att jag har svalt rosor men med taggnarna på, mina ben känns som spaghetti, fast jag har i stort sett legat i min säng hela dagen, så blir jag inte bättre, jag måste bli bättre! jag får inte vara sjuk nu när skolan börjar, min skola 24 är inte ens igång för min lärare orkar inte fixa den, för hon säger bara att jag aldrig blir sjuk, så det är ingen idé att fixa den, ursäkta,, men hur snällt är de då? så om jag blir sjuk nån gång under skoltiden, så får jag skolk, för jag kan inte sjukanmäla mig, nåja, nu ska jag inte tänka på de, det är ju inte skola ännu, har ju hela lördag och söndag på mig att bli friskare, för det hoppas vi väl att jag ska hinna bli, frisk alltså, innan skolan börjar, vi som ska börja servera på onsdagar också, då måste jag vara i skolan!!!

nu orkar jag inte trycka ner tangenterna något mer, så illa är det faktiskt, ska lägga mig och se om jag hittar något trevligt att se på, på tv, förresten, såg nån talang? killarna som dansade med enbart knäckebröd, inga kläder, ingenting, DOM VAR TALANGER! haha, om dom går vidare så kommer jag rösta på dom! :D haha!!

ciao!

9itufmsöwårtjpi

Nää, nu orkar jag inget mera! fixar resten nån nannan dag, tex dom där senaste inläggen som är samma färg som bakgrunden osv osv osv!!

:)

haha, tack nea för inlägget! 

för övrigt, ser ni vilken fin design jag har?! jag är i AKUT behov av hjläp att göra en snygg header, nån som vill hjälpa mig ?!

Hej alla Emmys läsare!

Ja nu sitter Emmys bästa vän Linnea vid datorn! Vare bara jag som diggade Emmys fina design då den var gul med blommor? Jag nu har Emmy gjort den headern åt mig!:D Wohoo tack EM!
Jag hoppas att ni läsare gillar Emmys blogg men ni kan gärna börja gilla min med!
www.peanea.blogg.se
Vi får höras!

...

JAG VILL UT OCH CYKLA!


förkyld. förskyld? nej förkyld!

nee vet ni vad? mitt onda i halsen visade sig vara en enormt kraftig förkylning, vilket de var förra året också, men då kom det inte såhär fort, och är det en sak jag hatar, så är det att vara förkyld. jag har hellre magsjuka! För nu är jag ju förkyld, fast jag har ork till att göra massa saker på dagarna, som tex vara ute, vara med folk osv, men det tar igen sig på kvällen sen då, på kvällen mår jag pyton, det bara snurrar i mitt huvud, och orkar knappt stå, har ont ihela kroppen, och så fort jag kanske råkas gå in med benet lite lite i dörren så gör det jätte ont. och panodil är högst på prioterings listan! och ja nu ligger jag här, redan i sängen och är jätte slut, orkar knappt lyfta mina armar till ansiktet. och gör ont varje gång jag hostar, och har bunkrat upp med vattenflaskor, panodil, nässprej vid sängen! och ska se om jag orkar se något avsnitt av bygglov, eller något annat, men om jag inte orkar, så säger jag sovgott nu! SOVGOTT!

luleå <3

jag var ju och hälsade på gymnasieskolan i kalix idag med sofie, och jag tror jag har sagt det förut, men jag säger det igen, jag är överlycklig att jag går i luleå! Jag höll inte på att stå ut den dära timmen jag var där, så otroligt tråkig skola! Och de flesta var så otrevliga (johanna, fredrik och simon, ni behöver inte ta åt er! <3) men när lixsom mina vänner inte ens hälsar, för att dom är med någon annan, bara kollar på mig och sofie, då är det illa. Tacka vet jag Luleå! jag älskar luleå!!

<3

jag skulle kunna leva på potatis och fetaost! <3


övningsköra inne i stan`?

jag funderar på om jag ska våga fara och övningsköra inne i stan? vågar jag? någon gång måste jag ju våga det! men är det rätt tillfälle att ta det ikväll? hmmmm, många funderingar kring en och samma sak.  risken finns ju att jag blir så rädd för alla bilar som kanske tutar till mig, eller något, så jag aldrig mer vill köra bil...

EMM MMY

Bilarna med reg nummer EMM eller MMY förföljer mig, nu inom loppet av kanske 3 dagar har jag sett flera bilar med dom bokstäverna. Hur coolt är inte det ?  Och bara därför var jag less på min sommriga design. JAG ( obervera JAG ) ska försöka göra en header som är lite mindre sommar, för trots att det bara är 38 skoldagar kvar som jag skrev förr, så är det inte sommar ännu! Hur mycket man än önskade så får vi nog vänta ett tag till. Och hur jag än försöker med att få körkort innan sommaren så vet jag inte om jag kommer lyckas, jag funderar seriöst på att ta en intensivkurs, och sen ha uppkörningen, just innan sommarlovet. De skulle inte sitta fel, kan jag ju säga!

sommarlov...

Bara 38 skoldagar kvar! Sen är det sommarlov.

Får hoppas på att jag får sommarjobb i luleå i sommar då, eftersom dom här i kalix inte har hört av sig, och dom skulle göra det igår, så jag antar att jag inte fick det jobbet.

Idag var jag och fif på furuhed, trevligt må jag säga. Men endel blev jag besvikna på, ett hej kunde dom väl i alla fall sagt?

godmorgon.

godmorgon! ännu en dag vaknade jag utav solen som bara sprakar in i mitt rum, utan som helst förvarning. Lika bra att vara vaken resten utav dagen nu, ska nämnligen en snabbis till luleå, bland annat hämta mina serveringsbyxor, dom måste sys in vid låren, inge snyggt med pösiga serveringsbyxor, jag kollade på svarta chinos igår, och jag säger då de, jag vill ha såna! Fast min ekonomi säger stopp just nu, och dom jag provade igår vill jag då definitivt inte ha, dom hade så ful passform så de fanns inte, men det är ju inge brottom med serveringsbyxor, har ju ett par jätte fina svarta.

Nu när vi far till lule så blir det mest troligen lunch buffé på baan thai, vet inte varför mamma ska envisas om att käka där när typ alla restauranger har lunch buffé, aja bara att gilla läget lixsom. :)

nu ska jag hoppa i duschen och göra mig lite frech!

justeja, idag får jag ju inte glömma att kolla min mejl så ofta jag kan, eller att ha min mobil i fickan hela tiden, ska nämnligen få veta om jag får ett av 5 sommarjobb som jag sökt. :)

problem!

jag har ett problem, ett i-landsproblem. Min profilbild syns inte på bloggen, och de har den alltid haft svårt för att göra. Någon som vill hjälpa mig med mitt stora problem ?

hihi..

muffinssmet - MMMMMM!

opereras?

om jag fick välja, så skulle jag operera bort mina halsmandlar nu på en gång!
Det är nämnligen 3dje våren i rad som dom sväller upp och gör otroligt ont, och jag får svårt att andas. Tror att jag är allergisk mot något i luften på våren eller nå.

tisdag.

Idag ska jag försöka fixa min blogg lite snyggare. eller mycket snyggare. :) Jag ska även fara på stan lite, och handla upp mina presentkort, känner att det behövs, har presentkort lite här och var. Chili, riinas make up, också var de på något mer ställe.

Och nu undrara ni säkert varför jag är vaken vid den här tiden, när jag har lov? joo, det är för att jag vaknade, också gjorde jag de dummaste man kan göra när det gäller mig, kolla ut genom fönstret och inser att det kommer bli en lika fin dag som igår! dåå kan jag bara inte somna om, och sova bort den fina dagen, tyvärr. Det är redan +4 grader i skuggan!


Heej

Godkväll, nu gör jag ett 3dje försök med att få ha kvar min blogg. Vi får hoppas att den inte raderas! Man säger ju 3dje gången gillt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0