Gert, och Robban!

Våran klass hade lyckats samla ihop 1750 kr till prostatacancerfonden! Och jag, elin, terese, sandra, angelica for till stan och lämnade dom, egentligen skulle de varit hela klassen där, men men hmm! undra vart dom var?! :D haha! (de var fest i typ hela lule igår! )



Och detta är Pinja och Flingan, Vi har fått dom utav våran granne, eftesom han har prostatacancer, och vet inte hur länge till han lever. Och han ville att hundarna skulle ha ett säkert hem, och han ville veta vart dom hamnade, om han skulle gå bort före hundarna. Dom är hur mysiga som helst, fast jag gillar mer pinja! Hon vill sitta i min famn hela tiden. (pinja är hon som ligger ner tror jag, och flingan borde vara hon som sitter upp, tror jag!)


söndag!

godmorgon! då äre bara att hoppa i duschen och försöka fixa till en trött Emmy. Jag somnade kring kl 4 i natt, och vaknade gode för tidigt! Men om det är typ 30 grader så kan man ju inte sova bort hela dagen precis. Förresten så måste jag på stan sen. Gert och Robban ni vet! Och jag har typ inga direkta sommarkläder, måste shoppa! Eller jag har ju, men de mesta är i kalix! Inte hade jag räknat med sånt här fint sommarväder innan sommarlovet. nä, nu duschen. ni får gärna ringa om ni vill tycker att min mobil har börjat bli lite tyst på sista tiden. :(


:D

tänkte bara säga till alla som undrar, så är jag hemma nu! så ni behöver inte vara oroliga jag lovar! dock så ska jag sova i morgon, så jag svara inte i telefonen! Men jag är hemma!!

Kvällen har varit typ jätte rolig. Bryggeriet SÖG! men stan var däremot mycket roligare. ähh jag berättar senare! nu ska jag fasen sova, har varit igång sen typ kl 9 i morse! få se, det är 19 timmar, jag klarar utav att räkna nu såhär på morgonkvisten! och då har jag gått stadsmaran som är på 1 mil, sen har jag inte hunnit vila efter den så for jag till eggy kleggy och sen stan :D äntligen sängen !!

SOVGOTT! 

Grattis!

GRATTIS Eggy på 18 års dagen! :) nu jävlar!

Today it's a long day! (eller något)

Godmorgon! Detta kommer vara en lååååång dag, men jag ska iaf försöka klara mig igenom stadsmaran under 2 timmar, helst 1 och en halv timma! :D men vi får se! det är typ som att gå från mormor till stan och tillbaka, de ska väl gå fort ? :D men de är typ orkan där ute! snacka om att det blåser rejält!! det låter till och med i fönstrerna! hjälp! då kommer de ju ta jätte länge och gå! aja vi får väl se! nu ska jag käka frulle!!

YES!

NU har sommaren börjat!!
And i löööööööve it!!
Jag ångrar absolut inte att jag spontan följde med på gatufestivalen med Nea pea, Tessan, och Sara! Förresten, jag träffade Ida också, de var jätte länge sen! :)
nu ska jag prova kläder! och se vad jag ska ha på mig i morgon kväll!! :)
hej och hå i lingonskogen!

goodie!!

Den bästa helgen på länge har bara börjat!

Jag tog cykeln till skolan idag, för det var så fint väder. Sen så hade jag tråkig syslöjd. Sen så skulle jag fara och köpa strumpbyxor, och knästrumpor, för ena utan mina knästrumpor är försvunnen. Och jag hittade båda. Men sen när jag skulle gå från strand till smedjan vart jag hade parkerat cykeln, så vem ser jag inte då, stå och sjunga mitt inne i stan, joo, Markus Fagervall! Och av en ren slump så hade jag tagit med mig kameran idag! dock inte för att fota markus, men de blev ju endel bilder ändå! :D haha. Och senare ikväll så ska jag kanske in till stan och träffa nea pea. Oj glömde ju att just nu äter jag en av världens godaste mat. Köttbullar med mos, och mycket mycket ketchup!

Och i morgon börjas dagen med stadsmaran, och sen blir bryggeriet för mig, eggy, ann, malin, också tror jag nån mer skulle komma! Rasmus också! :) Eggy fyller år i morgon också!!

Sen på söndag så blire gert och aschberg! Vi ska lämna över lite pengar som vi i klassen har samlat ihop! Och sen så kanske mamma och jonny skulle komma. 

och på måndag är vi lediga, och då ska jag sova, och vila efter helgens äventyr! 



 

Hundtricket! och det funkade, nästan.

Efter jag har sett filmen hundtricket i helgen, så kände jag att jag måste bara prova! Så jag stoppade klämmorna i håret på Hero, allt för att göra han lite extra söt, också gick jag ut med han. Bara för att maximera chansen så gick vi genom universitetslägenheterna, och mellan universitet. Och vet ni vad? Det funkade! typ världens sötaste kille stannade och började prata med mig, och klappade Hero. Och grädden på moset var att han måste verkligen varit en hjälpsam människa, för han stod och hjälpte en katt komma ner från ett träd. Katten måste ha klättrat upp dit, och inte vågade sig ner! Dock så funkade det inte hela vägen, jag fick inte hans nummer, men jag frågade inte heller, hade säkert fått det om jag hade frågat! Och sen så stannade en till jätte söt kille och pratade med mig, denna kille var lite tuffare, han höll på att göra massa trick med sin skateboard! Frågade inte efter hans nummer heller! :D haha, tror de skulle vara lite för mycket bara! 

Om du hade mött mig med Hero, hade inte du också viljat stanna och klappa hero, och prata med mig då?


....

ohh tack du anonyma person för att du förklarade :) blev ju nästan lite orolig!!! nu är jag glad igen, trodde du hade gjort något med våran andra katt som är borta,  men frågan återstår vem är du ? :D


Och nu vet jag även vem du är, för jag har kollat upp IP numret! (nummret?)

svar till anonym..

svar till anonym,  ( R.I.P inlägget )

ursäkta, men jag var i panik då. och nu när det har gått 1 vecka så har jag faktiskt hunnit tänka på saken, och jag vet, det kan ha varit en olycka. Men just då kändes det så orättvist. och vad menar du med " Ni har ju åtminstone en katt, än så länge" Jag tycker att du kan ha mod till at erkänna vem du är , hade varit mycket roligare då!

snyft.

och glädjen varade så länge! katten som var identiskt lik jarmo var inte jarmo, :(

JARMO VAR ÄR DU?!?! vi saknar dig! kom hem!


suck...

jag är orolig inför den kommande sommaren! vad ska jag göra om jag inte får något jobb? 
hoppas hoppas jag får jobb på det stället jag har sökt! annars blir det problem! 
men jag tror ändå att det skulle vara rätt skönt med lov hela sommaren!

så sjukt!

Jag har inte haft tid till att berätta en sak. Varit så lycklig av att jarmo är hemma igen! Igår hade jag ju typ panik över att jag var tvungen att plugga, och jag hade ingen motivation till det, och det slutade med att jag  inte orkade plugga. Ja idag när jag kommer till den lektionen då, som vi med bara omprov behövde gå till.

Jaa, då säger hon, Emmy, jag tror jag sa fel till dig, du hade G på ditt prov, jag bara, men tack!! hon bara, jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Alltså har jag suttit igår och haft panik för att jag skulle få ig på omprovet! tänk om jag nu då hade pluggat jätte jätte mycket igår, och verkligen satt mig in i natur kapitlet! gosh, tur att jag inte gjorde de! :D men jag lärde mig en sak igår i alla fall, att lavskrika är norbottenlandskapsfågel! smack on that!  haha.

Kreativ jag vet!

idag kände jag riktigt hur jag vill skapa någon ny maträtt. så det blev Fiskpinnewook! de ni!

jarmo! <3

åhh jag är så happy! så happy att jag var tvungen att shoppa!

Det är ju så att våran katt blev ju påkörd kanske för 1 vecka sedan, och våran andra katt blev ju givetvis jätte ledsen, eftersom det var hans mamma, och han har aldrig varit ensammen katt förut. Vi märkte ju att han var inte glad. Också i lördags så släppte vi ut han som vanligt, men han kom aldrig in hur länge vi än ropade på honom, så kom han inte. Dagarna gick och vi började ju tro att han också hade blivit påkörd, fast chansen skulle ju vara rätt liten eftersom 2 katter från samma hushåll kan knappast bli påkörda under samma vecka. Och idag så for mamma till polisen och kollade om dom hade fått in någon katt. Då hade dom det. Och vet ni vad! det var jarmo! Och inte nog med det, vet ni vad han hade gjort?  åhh det är så gulligt. Han hade troligtvis blivit less på att vara ensammen, så han hade farit ut och letat sig en kattkompis, han tog egna beslut, men de är ju så man måste göra. Så då var hans kompis också där på polisstaionen. utan ägare, men givetvis är det säkerligen någon som äger han. Men det gick ju inte att skilja på jarmo och den dära andra kattkillen, dom hade redan blivit så tajta tydligen, han vägrade att fara därifrån utan den andra katten, så ja, de var ju bara att gilla läget och ta hem den andra också. Men om det kommer in någon till polisen och söker en katt, så ska dom ju säkerligen få tillbaka sin katt, och vi skaffar en ny kattkompis till jarmo. Men är inte det gulligt ? Om ens mamma/bästa vän blir påkörd, så rymmer man hemifrån och skaffar sig en ny kompis, och lever latjo lajban.

åhh vad jag älskar denna katt alltså!! som en saga med lyckligt slut!



;)

jag hittade ingen motivation till att plugga, det får gå som det går!

Jag for till pontus istället! :D

....

eftersom jag var så duktig förra tisdagen och fixade så jag fick omprov, så har jag prov i morgon istället, mitt sista prov inför 2an, hur ska man göra för att samla ork till att plugga? En sak har jag iaf lärt mig, att norrbottenslandskapsfågel är lavskrika!  de kunde jag inte för en vecka sedan. Vad är det för fågel som låter såhär då, 1. 2. 3. 4.       5........? HJÄLP!

Och sen ska jag bara göra en liten liten fördjupning om något, funderar på att göra om träning och hälsa, en pyttepytte liten, egentligen behöver jag inte göra den, men jag gör hellre den och redovisar den, än att redovisar mitt andra arbete som blev på 7st a4.

Sen är jag äntligen klar med alla uppgifter i 2an, känns jätte skönt. Och jag måste verkligen klara provet i morgon, annars får jag säkert göra om det igen, och igen. Hur orkar hon? Jag har varit borta 2 st av hennes lektioner, och har alltid haft bra resultat på proven och inlämningsuppgifterna, varför ska jag då måsta få G på det där himla provet! eubfhjweamkdn så känner jag! :D haha.

nä men snälla seriöst hjälp mig, hur fixar man ork fort och effektivt?


Sen så är det så att alltid när jag sitter och läser, typ läxa eller vad de nu kan vara, så blir jag så trött så jag bara ser i kors! haha. Har jag dålig syn då, eller är jag kanske bara helt omotiverad till att läsa ? :D

hej och hå.

helg nu tack!

Nu är helgen fixad! Det blir brasseriet med bryyydarna! ;) Det kommer bli så kul! :)

Tips...

Ett tips: Stoppa aldrig hela mascara borsten i ögat! utan håll dig till ögonfransarna! Jag lovar, det är mycket mycket behagligare med bara fransarna!

Måndag.

godmorgon! :) Fan vad jag älskar luleå alltså!

Idag har jag sovmorgon till kvart över 12, och har en lektion! och då kan man ju undra varför jag är vaken så tidigt, men det är hemligt! Ska ringa ett samtal kring kl 8, och om det går bra, så ska jag iväg till ett ställe före jag börjar skolan! så vi får väl se hur det går! Annars så känner jag mig väldigt somrig(sommrig) idag, kanske för att det är sommar ute! nä men jag är väldigt färggrann, gult linne, en grön lös t-shirt och jeans som är uppvikta upp till vaden typ! Och I helgen har jag lyckas gå in mina vita tygskor, så nu kan jag börja använda dom också! Yes! nå nu ska jag nog gå och fundera på hur jag ska ha håret idag, Orkar jag platta de? tveksamt! nåja, vi hörs sen! ring mig om ni vill något viktigt! Hej och hå!

Lördag.

Idag är jag på hugget ! Ska fara och köpa en bikini, min bikini som jag har nu är typ helt missfärgad, pga endel feltvättningar, och endel bad i saltvatten osvosv. Sen ska jag fara och sola, och sen fara och träna! nu struntar jag i att jag inte är frisk från något som tydligen inte var halsfluss, för jag har inte kunnat träna på ca 6-7 veckor just för att jag varit sjuk. Men nu är jag verkligen sugen på att träna, och då ska jag träna! Vad kan egetnligen hända, hjärtinflammation jag vet, men ähh! jag kan ta en lugn träning!  Men det är bara de att stan öppnar kl 10, och jag vill inte stå utanför dörrarna och hänga, så jag får hitta på något att göra tills dess. Ingen direkt idé att fixa sig i ordning om man ändå ska träna och sola.

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret!

....

Jag vill bara att tiden kan spolas några dagar fram! Eller iaf att man kan kolla vad som händer om någon dag! Det skulle underlätta så grymt mycket! då skulle jag veta vad jag kommer göra i sommar! och jag är så nyfiken!


haha, han är lite rolig han!

Emil : hahaha!
Jag: eh va?
Emil: vad har du gjort med ditt hår?
Jag: Ehm, är det fult?
Emil: Nä jag tyckte bara det såg lite roligt ut.
Jag: haha! jahaaa, så jag ska börja skratta åt ditt jätte lockiga hår?
Emil: Nää, men det är inte samma sak!
Jag: Joho, att det är! Jag kan väl inte rå för att våran far har lockigt hår?
Emil: Va? är det där dina egna lockar? lägg av!
Jag: Haha, det är mina egna lockar!
Emil: haha, OJ!
Jag: Det är bara att du inte har sett mig i utsläppt hår på jätte länge, för jag har alltid uppsatt hår på helgerna när jag är hemma i kalix!
Emil: jaaa, det stämmer kanske!

<3

finns det något bättre än att efter man har käkat frukost, går och ropar in katten, och sen gå och lägga sig, och jarmo följer efter och lägger sig på mina fötter och kurrar, och jag slår på världens bästa musik? Nej det är det absolut bästa som finns!

fredag!

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sedan, och när jag skulle käka frulle så insåg jag att min bror hade just ätit upp de sista brödet. Och jag orkade verkligen inte ställa mig och baka kände jag. Fast efter ett tag så hittade jag världens godaste recept på internet. Jag älskar scones, och jag älskar ost, så vad kan bli bättre än ost scones?!  Och nu hoppas jag att de är min bror som är avis på mig ist, eftersom jag får nybakta ost scones till frukost! Jag lägger upp en bild på dom senare, för just nu är dom i ugnen! :)

Denna dagen kommer nog bli jätte bra, det är 17.6 grader i skuggan! Och i solen är det väl ännu ännu varmare! ska lägga mig sen och sola ute på gården med jarmo! hej och hå!

pasta

jag har alltid trott att Euroshopper är typ ett jätte dåligt varumärke, och idag har jag fått det svart på vitt. Euroshopper suger! när man kokar pastan så blir det liksom något slags äckligt mjöl på dom, och sen när man ska äta dom, så har dom redan hunnit klibba ihop till en slags pastadeg på tallriken, fast man har stoppat lite olja i dom. Nee när jag flyttar hemifrån så ska jag se till att jag aldrig blir så fattig så att jag måste köpa euroshopper, för den maten går i princip inte att äta! köttbullarna är det massa äckliga tillsatser i, visst grönsakerna kanske går och äta, men de är det enda isf! tillochmed ketchupen är oätlig. och deras dricka är typ vatten!










torsdag..

Hej, ursäkta den dåliga uppdateringen! Men jag har haft fullt upp.

Det slog mig just, denna helgen är den sista helgen jag är i kalix innan vi har sommarlov, och ja, så nära är sommarlovet! Nästa helg så fyller eggy år, det är stadsmaran, gert och aschberg kommer till luleå, och då ska vi vara och lämna över pengar. och helgen efter det så är det balen och det måste jag verkligen kolla på! Sen så är det ju fest hos eggy då också eftersom hon har fyllt år, och den får jag ju bara inte missa! och helgen efter det så är det sommarlov ! alltså förstår ni, nu är det nära till sommarlovet, massa mysiga kvällar ute i solen med en filt över axlarna ! fast jag längtar ändå inte på sett och vis, men vi får se.

nu laddar jag upp 2 vår/sommar bilder. visste inte vilken utav dom jag ville ladda upp, så jag laddar upp båda ist :D




....

det känns som att det är helt overkligt att monchita är död. jag vet hon var bara en katt. men man kan inte tänka så. men det kommer kännas jätte tomt utan henne. nåja, sånt händer.

Barcode!

jag måste bara berätta att idag på ARLen så hade vi en jätte rolig lektion, vi skulle göra en egen restaurang! Våran restaurang heter så Barcode! vilket betyder sträckkod( stavas det verkligen med 2 st k?) ja men iaf, det har en förklaring också, kockarna ska nämnligen ha svarta kockrockar, svarta kockbyxor, men på den svarta kockmössan ska det vara några vita ränder på högra sidan, som även ska vara på kockrocken, vilket ser ut som en sträckkod. Servitriserna ska ha vit skjorta, svarta byxor, och ett vitt förkläde med svarta ränder på högra sidan! hur snyggt är inte de? Sen så skulle vi ha ett öppet kök så alla gäster ser när vi lagar mat, också grymt snyggt! jaa, går som inte och förklara resten, allt är bara så snyggt. man fick i alla fall väldigt lust med att starta en egen restaurang i alla fall!

yes!

ÄNTLIGEN ÄR JAG KLAR! tog bara ca 3 timmar och 50 minuter. Men men ibland är det jobbigt att gå i skolan. och nu ska jag belöna mig själv med en lång duch i kokhett vatten! det är fasen det bästa som finns hejdå!

...

nu försvinner jag hela kvällen in i en plugg fas. Ska stänga utav mobilen, logga ut från msn. Och bara ha igång word. För nu jävlar är det jag som ska bli klar med näringslära läxan! Och jag går inte och sover föränn det är klart! hejdå!

R.I.P

R.I.P Monchita!
Hur kan man ha mage till att köra över en katt, i ett villa område, där man kör max 30 km/h?
Jag träffade henne igår, och av någon konstig orsak så tänkte jag " tänk om det är sista gången jag träffar dig, så jag gav henne en extra klapp på magen, och ett extra kli bakom örat" Och jag brukar aldrig tänka så, aldrig har jag gjort det. Och nu när jag väl tänkte så, så blev hon påkörd. Var det för att jag tänkte så? Hon var en sån otroligt fin katt! Tur att vi har kvar Jarmo, om det händer han något så vet jag inte vad jag ska ta mig till! Om nu någon katthatare kör över han också, då jävlar! Jarmo är faktiskt halv Monchita, eftersom Jarmo är Monchitas unge. Nä men jag förstår fortfarande inte hur man kan köra över en katt! ursäkta, men den dom gjorde det är verkligen störd i huvudet!

Och just när jag satt och skrev detta, så sprang det en katt där ute, och stannade och kolla in, rakt mot mig! läskigt.



Lyd nu mina råd, och ni kommer leva mycket längre!

Drick intet och ät inte mera
när knappt Du är nöjder och mätter
Snus litet, sup litet, rök lagom
och sitt icke uppe om nätter
Bruk sparsamt salt, bittert, sött och surt,
så ock älskogsbedrift
tjock dricka, hård spis och falska läkare
Drick aktsamt kallt, kyl icke bröst, huvud och mage
Ät långsamt, lagom varmt, sov sparsamt,
Fly vrede, avund, täcks Gudi
räds icke och movera Din kropp
knappt tarvar Du då läkaren, men har
om Din hälsa gott hopp!


ps, jag har läxa i näringslära!


måndag.

ursäkta den dåliga uppdateringen. Har helt enkelt inte haft tid, har varit så fint väder!

nu sitter jag och pluggar, och har absolut ingen lust med det. Men nu är det sista rycket, och jag kan inte få ig på proven, då måste jag plugga en gång till, och de blir ju bara ännu jobbigare! så önska mig lycka till! Nk är inte mitt starkaste ämne! Om man äter middag först, går det lättare att plugga då ? 

förresten, så måste jag nog fara till läkaren igen, för det blev inge bättre utav den där antibiotikan tyvärr. :(

YES!

jag insåg just att jag tar min sista antibiotika tablett idag! Det var 10 dagar sen jag började. Tänk att 10 dagar har redan gått och jag vet egentligen inte vad jag har gjort! hmm.. Och jag vet inte om antibiotikan har hjälpt något egentligen, men men, vi får väl se hur jag mår i morgon då jag inte tar någon tablett alls! hihi!

Italien!

nu ska jag googla på italien och drömma mig bort, till alla fina sandstränder, solen, och alla pastarätter. Innan jag dör ska jag ha besökt italien ett tio tal gånger!  Det kostar bara ca 10 000 att ta sig dit, men det är det lätt värt!



lördag..

godmorgon! Jag ligger och undrar om jag ska våga mig upp ur sängen och kolla om det är sol ute. Om det är sol ute så kommer jag bli glad och springa upp ur sängen och käka frulle och sedan ut, men om det är molnigt och kommer jag lägga mig ner i sängen igen och sova, och min dag är förstörd! vågar jag ? jag måst eju våga, annars blir ju min dag förstörd utan att ens kollat ut, eftersom då kommer jag ändå ligga kvar här!!

nu springer jag upp och kollar vänta..........




SOOOOL! fast ändå lite molnigt,, hmmm. hur gör jag då?

haha!





shoes!

jag har nya skor, och jag söker någon som har storlek 37 och kan gå in mina skor!?


fredag.

jag har ingen lust att skriva blogg egentligen för det är så mycket jag vill säga! så jag kan sammanfatta det med 4 ord!



I feel the floooooow!  ;) (lite i alla fall)



 


torsdag

internet är äntligen igång igen! Efter många timmar med slit, och 2 samtal till bredbandsbolaget så funkar det! :) Det visade sig vara så många trådlösa nätverk här i närheten så våran fick inte signal!  i-landsproblem!

Så denna dag kan inte bli annat än bra! vaknade superpigg, har sovmorgon till halv 1, är strålande sol ute, björkarna har börjat få blad, käkar världens största frukost, har bara 2 lektioner. funderar på om någon vill hänga med efter skolan och sätta sig på kh trappen ? fast en sak som är dålig, är att jag ännu äter antibiotikan! Fast jag ska ta den sista tabletten på lördag morgon! så snart är det över! jag är så less som där tabletterna nu, så när jag tar dom så håller jag på att spy upp dom igen :D haha. Sen så vet jag inte vad jag ska ha för kläder idag, ska jag klä mig för sol ute, eller för lite moln och sol, det är så svårt!

nu ska jag fortsätta äta min frukost, och sen ska jag sminka mig och sen iväg till skolan! hejdå!

Tisdag

Jag har för tillfället inget internet hos mormor, så jag snyltar på internet hos vikky, idag ialla fall! Hoppas vi får den nya routern  (stavning) i morgon!


Emmy har tråkigt!


kalix

Idag blir det att fara till kalix, skönt men ändå inte. Ska bara ligga och sova hela helgen har jag bestämt! Sen innan jag far så skulle jag måsta städa mitt rum här i luleå, men jag orkar verkligen inte!!! urk! jag är så trött så om jag skulle blunda nu så skulle jag somna, och sova i flera timmar!

nu ska jag gå och leka lite med hero innan jag tar bussen som går typ 16.45 till kalix.

händer.

ibland funderar jag på hur jag alltid lyckas ha ett eller annat knivhack, brännblåsor och brännmärken på mina händer. Fast nu är det ju så, en kock utan ärr på händerna är ingen riktig kock!

Synd att årets kock var tvungen att avboka besöket på våran skola. :(
Fast Stina lovade att hon skulle fixa något minst lika roligt till oss i 3an, så det är bara att vänta!


torsdag.

jag orkar inte skriva något mycket idag, så jag gör en plus och minus lista över dagen istället!

+ vaknade och var jätte pigg kl 06.01
+ när jag skulle leta igenom mina väskor efter ett nässprej, så hittade jag 110 kr som jag förmodligen har glömt bort!
+ gjort eget lepsyl (stavning? ) som luktar citron.
+ hade ändå en rätt rolig näringslära lektion, anki fick verkligen till det där, och bjöd på muffins, choklad och digestive.
+ ( - ) solsken, dock nu efter skolan när jag inte orkar vara ute så de kanske är ett - också.
+ hade bara ca 10 minters samhällslektion
+ fixat så nästa torsdag börjar vi 12.35 och slutar 15.15
+ hero är jätte gullig

- grått väder i morse
- störde mig på henne som satt bakom mig på bussen
- hostan är värre än någonsin nu
- grymt trött! skulle kunna somna stående
- fredag i morgon = textilslöjd
- måste sätta mig och platta mitt hår nu
- orkade inte leta en present till emil, börjar bli lite brottom, fast jag har ju hela nästa vecka också på mig.


äh jag fyller väl i resten som ´jag kommer på, för nu har jag hjärntorka! :D haha slå de ni!

kan du stirra mig i ögonen, och bara tänka kompis? (reklam på tvn! passar på att blogga)

Jag brukar gilla att oftast prova nya smaker, och smakkombinationer, och ikväll stod det Varmt vatten med honung på listan. Och jag säger då de, aldrig mer! jag har hört massa som har provat det, och säger att det är jätte gott. Men det är bara det att jag vet att jag inte gillar honung, så egentligen varför jag ens skulle gillat det, vet jag inte. Nåja, prova måste man ju göra!

haha, sen så ringde min mor just till mig, och frågade hur jag bakade den dära kladdkakan med cappucino smak, för min bror skulle baka den, jaa ni läste rätt, min bror! Han har blivit så bakig av sig, i helgen när jag var där så ställde han sig och bakade nybakat frukostbröd! och nu ska han baka min goda cappucinokaka! Jag kanske borde köpa han något coolt förkläde eller något till han när han fyller år! jaa de måste jag göra, måste bara hitta något riktigt coolt! För när han bakade bröd blev han lite butter eftersom han lyckades mjöla ner sin tröja, så vad skulle inte vara bättre än ett förkläde? Kanske jag skulle lyckas få han att välja HR nu när han ska välja till gymnasiet. Fast så mycket tror jag inte att han gillar att laga mat. Men de skulle vara grymt coolt!

nu ska jag fortsätta se på jonnie och mattias, i roomservice! coolare killar finns inte! eller joo, byggmatte! Men jonnie och mattias är den coolaste duon. Egentligen varför låter det fel när man säger mattias och jonnie, undra hur mattias känner sig utöver det, för jag tror dom också har märkt det! :)

onsdag

Idag har det hänt mycket, har fått många komplimanger om att jag är jätte gullig, vi hade öppet restaurangen och dom jag serverade tyckte jag var jätte gullg :D haha, sen så lyckades jag tydligen tajma in att gå från lektionen just i rätt tidpunkt. Sen så hade jag fått en tid på vårdcentralen, och mycket riktigt, jag var sjuk, dock inte pollen eller snömögel som jag trodde, utan halsfluss, hur äckligt är inte de ? och kan de komma tillbaka varje vår ? nåja, de gör det i alla fall, så nu har jag fått antibiotika mot halsinfektion står det på paketet!

Nu ska jag laga köttbullar och makaroner <3 hejdå!


samma färg? eller är halsduken ljusare ?



Kan jag ha denna halsduk till min skinnjacka? trots att det näääästan är samma färg ? :D


måndag.

Denna dag har varit jätte bra, varje måndag är egentligen bra, men denna måndag vet jag inte, men den hade de där lilla extra!

En rolig sak som hände idag var att jag bad eggy kolla på en kille, för jag skulle säga en sak om honom sen, och eggy kollade på honom, och jag kollade inte ens mot honom, också sen när vi gått förbi så säger eggy " Emmy, han kollade ju jätte mycket på dig!" jag bara " jag vet, hehe", det bästa var att jag gav han grovdissen, att inte ens kolla mot honom!

Sen så skulle jag på stan och leta tygskor, mina tygskor är tyvärr helt slut, stora hål i dom, så jag är i akut behov av ett par nya, men jag hittade inga i hela luleå, så typiskt! och när jag hittade ett par jätte fina ljusblåa, så ljusblåa så dom typ inte var ljusblåa, så fanns det såklart inte i min storlek. Bara att leta vidare. Men däremot så hittade jag en jätte fin sjal, (precis vad jag behöver, en till bland alla mina 15 andra sjalar!)

Och nu fick jag en sån där känsla att morgon dagen kommer bli jätte jätte bra! Bara jag har en bra hådag, och sminkdag, så kommer allt bli super bra! vi får väl se! :)

Det är inte ens länge tills sommarlovet är här! :)

hej och hå!

Jag bakade ju en kladdkaka med capuccino smak igår, och den blev så god så det blev en rejäl höjdare! Jag brukar inte gilla kaffesmak, men den där var verkligen jätte god!


nu står tet på dragning! hej och hå! :)


godmorgon, eller dåligmorgon?

Godmorgon!

för mig är det både godmorgon och dåligmorgon, det goda i morgonen är att det är + 11,8 grader ute, i skuggan dessutom!! Gissa vem som kommer vara ute mest idag! Och det dåliga är att jag har typ världens hosta! nu har jag varit förkyld i 3 veckor i streck, något less, jag ska skaffa all medicin som finns som hjälper, snarast!

Nä men idag kommer det nog bli en varm och skön dag, och jag ska bara ligga i solen och sola!

förresten, jag ber om ursäkt för att det typ inte kommer några bilder i min blogg, men jag ska bli bättre på det!

vad är en helg utan en kaka, ingen helg! haha, man behöver ju inte käka allt man bakar!

jag kunde inte låta bli att baka en kaka idag, idag blev det en kladdkaka, och jag kunde inte låta bli att mixtra med receptet, och la till daim capuccino ( stavning, tack ), så nu står det en capuccinokladdkaka på bron på kylning! :) härligt va?

valborg.

Jag ska göra som alla andra redan har gjort i sin blogg, berättat om valborg. Vi fick sluta skolan lite tidigare, så jag kunde ta en tidigare buss till nea, sen så gjorde vi oss i ordning och fikade lite, och jag måste säga att jag älskar mitt hår! Fast bara när det är plattat, och volymastrat. Sen så packade vi om min väska, den vägde ca 10 kg när jag tog den till nea, så vi insåg att vi måste dela upp lite saker i hennes väska också. Sen så for vi till therese, och jag, nea, therese och marie laga middag. Potatisgratäng med grillat kött. Sen så jaa, och sen så skulle vi fara och kolla på majbrasan, och sen så mötte vi massa folk där, vet inte vad dom heter, och så hamnade vi helt plötsligt på nån fest helt ute i skogen, jag lovar, linnea och dom kände dom där personerna i alla fall, och jag kommer inte ihåg vad alla heter. Endel utav dom var så omogna så jag ville bara dö! :D fick ljuga att vi hade pojkvänner. och då blev han helt depp! :D haha. Sen så for vi vidare till therese, och sen så kom sara och micke tror jag dom hette, och det blev att dom sov över där, och vi somnade kring 4 i natt, och vaknade kring 8 eller något sånt, utav att sara kom in kutande i rummet och skrek något :D haha, och sen så gjorde vi massa saker, och sen så for vi till nea kring 12 tidern, och sen så lagade vi pannkaka ( HAHA) och sen så när vi satt och väntade på min buss hem så fick jag verkligen sommarkänslor!!! 

jag måste bara säga att endel saker under kvällen är censuerade ! :D och jag orkar inte blogga något mer, är grymt trött! :)

RSS 2.0